Xàtiva acull un encontre empresarial sobre estratègies per a vendre més enllà del territori als negocis locals

Reprodueix vídeo

Estratègies per a vendre més enllà del territori a Xàtiva

El Centre Cultural de Xàtiva ha acollit l’esdeveniment empresarial Focus Pyme La Costera i la Canal de Navarrés “Negocis locals. Vendre’s més enllà del territori”. Una jornada on es van donar a conèixer claus i estratègies senzilles d’innofació i diferenciació a l’abast del negoci local amb casos pràctics de menudes empreses nascudes al territori i que han aconseguit projectar-se més enllà del seu municipi.

La jornada va començar amb la xerrada de l’expert en màrqueting digital Álvaro Valladares sobre com ChatGPT i altre ferramentes de digitalització pot convertir-se en un bon aliat de les menudes empreses locals.

Seguidament Consuelo Zacarés va exposar el seu negoci sobre cosmètica natural ubicat en Xelva i com la combinació d’accions online i offline li han permès arribar a un públic inclús d’altres continents.

Cas paradigmàtic és també La librería de Doña Leo, de Màxim Huerta. En la seua curta vida, ha aconsguit atraure clients per a si i per a altres necocis. A més Victoria Daboise, fou l’encarregada d’explicar com aques menut negoi ha conseguit posicionar-se i quins beneficis ha aportat a la localitat.

Finalment l’última participant fou Adriana Rubio, va enumerar una sèrie de tips per donar a conèixer un projecte empresarial i com aconseguir contactes de valor.

 Així Focus Pyme s’ha dissenyat pel CEEI València amb la col·laboració de les entitats de l’ecosistema d’emprenedoria d’ambdós comarques: mancomunitats de la la Canal de Navarrés i la Costera-Canal; Les associacions Xàcex, Adexa i Associem; Fevecta i els ajuntaments de Xàtiva, Xella, Vallada i Moixent.

Com diem, una iniciativa de CEEI València però promoguda i finançada pr la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut València de Competitivitat Empresarial.

Estratègies per a vendre més enllà del territori a Xàtiva

Comarcal.TV

Estratègies per a vendre més enllà del territori a Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés