Et Formem La Mancomunitat et recolza

Reprodueix vídeo

Et Formem La Mancomunitat et recolza

La Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal ha sigut beneficiària del taller d’ocupació “ET Formem La Mancomunitat et recolza” que es desenvoluparà a les localitats de Rotglà i Corberà, Vallada i Montesa. Amb una dotació econòmica que ascendeix a 376.167,60 euros, permetrà la contractació de 30 participants amb dificultats d’inserció laboral o pertanyent a col·lectius vulnerables, a més de l’equip directiu, administratiu, docent per un període inicial de 6 mesos de duració. Així mateix, l’aportació conjunta dels tres  ajuntaments és de 18.000 €.

L’alumnat, una vegada superada la formació teòrica-pràctica, obtindrà els certificats de professionalitat de nivell I. En diferents especialitats, així com la preparació en competències clau i/o graduat en ESO.

En el municipi de Vallada, s’impartirà l’especialitat d’operacions auxiliars d’acabats rígids i urbanització i, la principal actuació es centrarà a restaurar les pistes esportives municipals. A Rotglà i Corberà s’impartirà l’especialitat d’operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbriques i cobertes, realitzant-se diverses actuacions en espais municipals centrant-se en el magatzem de titularitat municipal. Finalment, a Montesa, s’impartirà l’especialitat d’operacions auxiliars de revestiments continus en la construcció. Per a treballs d’accessibilitat, reposició de formigó i pintura tant en interiors com exteriors dels espais públics. Aquestes dues últimes especialitats, s’incorporen com a novetat a l’entitat supramunicipal per nova oferta formativa.

Cal recordar aquests programes estan subvencionats per Labora amb càrrec al Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus de la Comunitat Valenciana 2021-2027.

Comarcal.TV

Et Formem La Mancomunitat et recolza

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés