Xàtiva forma als treballadors de l’oci nocturn front a les agressions sexistes i reprèn la campanya de prevenció de drogues per a la Fira

Reprodueix vídeo

Evitar les agressions sexuals en Fira

L’Ajuntament de Xàtiva ha realitzat una jornada de formació a la Casa de Cultura destinada a les persones treballadores de l’oci nocturn on han participat una trentena de persones. L’objecte ha estat aprendre a previndre i actuar enfront la violència sexual en aquest context especialment després de la presència de nous perills.  Les punxades de submissió química i davant la immediata celebració de la Fira d’Agost que portarà a Xàtiva a desenes de milers de visitants.

El consistori ja va anunciar mesures en matèria d’igualtat com la col·locació de punts violeta a les zones d’oci de major afluència. També es col·locaran protocols d’actuació i vinils davant les agressions sexistes i mapes amb els llocs on poder acudir en cas de patir alguna agressió.

A més es tornarà a realitzar per tercer any, mitjançant la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, UPCCA, la campanya de reducció de riscos associats als consum de drogues durant la Fira baix l’eslògan “Jo controle. Jo sóc la festa”. Per a la seua execució està prevista la col·locació d’un estand informatiu prop de la zona d’oci nocturn juvenil. Entre les actuacions es troben el lliurament de materials informatius sobre drogues, proves gratuïtes de mesura d’alcohol en l’aire per a qui tinga pensat conduir, ulleres de simulació d’efectes visuals de drogues i jocs interactius amb preguntes sobre el consum de substàncies.

Evitar les agressions sexuals en Fira

Comarcal.TV

Evitar les agressions sexuals en Fira

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés