Exhibició d’alta escola espanyola, desfilada de moda o l’actuació de Trobadorets dinamitzen la Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc

Reprodueix vídeo

Ampli ventall d’activitats a la Fira de La Pobla del Duc

Dins de les 27 activitats complementàries que han ajudat a dinamitzar la Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc, una d’elles va estar dirigida als amants del món del cavall. Fou el diumenge de matí a la Ronda Nord quan els aficionats van poder gaudir d’una exhibició d’alta escola espanyola. Una disciplina amb exemplars de pura raça tan valorats en aquesta disciplina, al que se li uneix una fusió perfecta entre genet i cavall que arriben a convertir-se en una unitat inseparable.

Aquest fou, per tant, un meravellós espectacle que complementa la bellesa natural i el poder ja presents en cavalls i genets.

I sempre, sempre aquesta fira té molt en compte als més menuts de la casa i per a ells en aquesta setzena edició es prepararen tallers i parcs infantils. I també l’actuació musical “A Xalar” a càrrec de Trobadorets al carrer Nou.

I el carrer Nou també fou escenari d’altra cita que als últims anys s’ha convertit en un dels plats forts del programa: la gran desfilada de moda

Passarel·la que tenia lloc a les i mitja de la vesprada del diumenge i on es citava pràcticament tot el poble. Ací les tendes de “La Cigüeña” de Benigànim; “Burbujas de papel” d’Ontinyent i “Susi Lencería” també de la capital de la Vall serien les encarregades de mostrar el que s’estila en aquesta nova temporada tardor-hivern. Comencem amb “La Cigüeña” i les firmes referents en roba infantil com són Mayoral i Tuto Picolo.

Sobre la passarel·la els menuts models lluïren ben guapos i guapes amb vestits acabats en tul. Altres més còmodes amb caputxa. Xandalls per a gaudir del cap de setmana o conjunts de dessuadora, vaquers i jaquetes ben calentetes.

Es seguiria amb la moda per a dormir de Susi Lenceria que va comptar amb la col·laboració especial de les festeres del 2024. Elles desfilarien amb la tonalitats estrelles de la temporada, el rosa pal i el gris amb pijames, camisons i malles.

Altres estils únics van vindre de la mà de Burbujas de Papel. Roba més casual amb jeans o batetes plenes de volants; fins una col·lecció molt nadalenca. També línies més esportives i confortables; vestits estilosos i fins una menuda mostra de comunió com fermall d’or.

Les diverses zones agroalimentàries, comercials, turístiques i artesanals de la Vall d’Albaida van estar representats en la Fira.

Així que peguem una última passejada pel recinte on els 44 expositors es van desplegar per la plaça de l’Església, carrer Nou, carrer Buades, plaça de la Vila, carrer Soriano, Sant Cristòfol. Seguim per la plaça Independència, carrer Sant Francesc, plaça Lluís Guarner i carrers Ausiàs March i Gandia. Estands de qualitat on pràcticament tots els sectors es van trobar representats.

I ja pràcticament arribem a la fi anunciada per la cercavila de la colla de xirimiters i tabaleters Fa-Ressol.

I un any més i ja van setze, aquesta Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc ha resultat tot un èxit al donar a conèixer als comerciants locals i del seu entorn. També al impulsar el comerç de proximitat i atraure a nombrosos visitants que ja han marcat al calendari la propera edició del 2024.

Ampli ventall d’activitats a la Fira de La Pobla del Duc

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés