La II Fira Borja de Xàtiva finalitza amb ple absolut d’assistència a les cites musicals i rutes guiades i suposa un revulsiu per al sector hostaler

Reprodueix vídeo

Èxit de la Fira Borja Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha mostrat la seua satisfacció pel balanç de la segona edició de la Fira Borja, que ha ocupat la ciutat.

En la totalitat dels concerts musicals s’ha completat l’aforament estipulat, que en alguns casos ha superat les 200 persones.

Entre les cites més destacades es troben el concert d’inauguració de la Fira, ofert divendres a Sant Feliu pel titular dels grans orgues de Landsberg (Munic) Johannes Skudlik; i el concert de Carles Magraner i Capella de Ministrers «Plant d’amor» realitzat el dimarts 1 de novembre a l’església de Sant Pere.

També es van exhaurir totes les entrades per a les diferents rutes guiades i visites teatralitzades.

D’altra banda, l’ex convent de Sant Domènec va acollir des del divendres 28 fins al dimarts 1 de novembre un total de 1.800 visitants que van poder visualitzar les exposicions vinculades als Borja  així com l’exposició dels Àngels Músics cedida per l’Institut Valencià de Cultura.

Fonts municipals també han destacat la bona acollida dels espectacles infantils realitzats en la Plaça del Mercat i en el pati del Museu de l’Almodí, mentre que els comerciants de la Fira d’Artesania han assegurat que l’afluència de gent ha sigut molt destacada, mostrant-se satisfets amb les vendes realitzades, especialment pel que fa a la ceràmica i a les parades de menjar.

Pel que fa a la Fira Gastronòmica, alguns dels establiments participants amb menús especials han triplicat la seua caixa durant aquests dies de Fira.

Una Fira que es suma al gran potencial que Xàtiva té a nivell cultural i turístic.

Èxit de la Fira Borja Xàtiva

Comarcal.TV

Èxit de la Fira Borja Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés