El Benidorm Fest supera totes les expectatives marcades per la Generalitat en repercussió internacional i ocupació turística

Reprodueix vídeo

Èxit del Benidorm Fest

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que la segona edició del Benidorm Fest ha superat totes les expectatives, per la repercussió nacional i internacional assolida i pels índex d’ocupació turística que ha tingut aquest cap de setmana la ciutat de Benidorm. Així s’ha pronunciat després de presenciar la final del Benidorm Fest d’enguany on va vèncer la il·licitana Blanca Paloma, que representarà Espanya en la Final d’Eurovisió que tindrà lloc el proper 13 de maig a Liverpool.

“Eaea” és l’onomatopeia tendra i afectuosa que tots hem escoltat de de bebès i que dona títol a aquesta cançó amb la que Blanca Paloma guanyava el festival. Està inspirada en els primers records que té de la seua àvia i que comparteix el transfons flamenc i l’esperit èpic de “Secreto del agua”. A més el tema que va presentar l’any passat però pujant més l’aposta pel ritme i la melodia.

Tal ha estat l’èxit, que el president ha confirmat que la Comunitat Valenciana serà seu de la tercera edició en 2024 del festival. També com a resultat de l’acord assolit amb RTVE, coorganitzadora de l’esdeveniment.

Finalment serà en Liverpool on Blanca Paloma defendrà aquest tema arriscat, conscient i amb molta força.

Èxit del Benidorm Fest

Comarcal.TV

Èxit del Benidorm Fest

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés