Exposició de fotografia sobre Nino Bravo en l’interior d’un AVE

Reprodueix vídeo

Exposició de fotografia sobre Nino Bravo en l’interior d’un AVE

Des de hui dijous 13 d’abril, Renfe exposa una selecció de fotografies homenatge a Nino Bravo en l’interior d’un tren AVE Madrid – València amb motiu del 50 aniersari de la mort del cantant d’Aielo de Malferit. La mostra, que porta per títol “Nino Bravo, destino a la eternidad” està comissariada per les filles de l’artista, Amparo i Eva Ferri.

L’exposició situa a l’espectador/viatger en la carrera musical de Nino Bravo a través d’una selecció de 180 imatges, moltes d’elles inèdites, que són el testimoni de la seua biografia; una col·lecció de fotografies que van des de la seua infància i joventut fins l’època de major èxit tant en blanc i negre com a color, situades en punts estratègics de l’interior dels vagons.

Primers plànols, imatges dels seus concerts i gires, estampes de la seua vida familiar i moments immortalitzats amb cantants de l’època composen aquest viatge que mostra els secrets del món de la música dels anys 70 i la vida de l’autor d’himnes com “Un beso y una flor”, “Libre”, “Noelia” o “Te quiero, te quiero”.

A més Renfe es converteix de nou en el tren de la cultura, aquesta vegada a través d’un tren AVE que uneix València i Madrid. Que també realitzarà recorreguts des de la capital valenciana a Burgos i des d’Alacant a Madrid, Ourense i León. L’exposició estarà fins el proper 31 de maig i la podran gaudir més de 60.000 viatgers.

Renfe ha comptat amb la col·laboració del Museu Nino Bravo i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit a més de Rutas con Arte. Destino Nino; Josma Torres Photography – qui ha cedit part de l’arxiu, la Banda Simfònica Municipal de València i Turisme Comunitat Valenciana.

Exposició de fotografia sobre Nino Bravo en l’interior d’un AVE

Comarcal.TV

Exposició de fotografia sobre Nino Bravo en l’interior d’un AVE

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés