El president Ximo Puig assisteix a la inauguració de l’exposició permanent que Castelló de Rugat li dedica a la seua filla predilecta, Carmen Alborch

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Exposició permanent Carmen Alborch

“Carmen a Casa” és el nom de l’exposició permanent dedicada a la vida i carrera política de l’ex ministra de cultura i filla predilecta de Castelló de Rugat, Carmen Alborch Bataller. La formen 45 peces, donats per la seua família, on trobem retrats, pintures, premis o medalles. Que du també el seu nom i que mostra l’especial arrelament que tenia amb el poble que la va vore nàixer. La inauguració tenia lloc el passat dissabte i fins allí que es va desplaçar el president de la Generalitat, Ximo Puig.

A més de política destacada, Carmen fou també escriptora i professora universitària i per a Puig una de les valencianes contemporànies més importants que ha donat permanentment una imatge positiva de la nostra terra.

Carmen ens va deixar al 2018 i amb aquesta exposició permanent es fa més present. Una figura molt rellevant per al feminisme, la política i la cultura del nostre país.

Exposició permanent Carmen Alborc

Comarcal.TV

Exposició permanent Carmen Alborc

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés