El president Ximo Puig assisteix a la inauguració de l’exposició permanent que Castelló de Rugat li dedica a la seua filla predilecta, Carmen Alborch

Reprodueix vídeo

Exposició permanent Carmen Alborch

“Carmen a Casa” és el nom de l’exposició permanent dedicada a la vida i carrera política de l’ex ministra de cultura i filla predilecta de Castelló de Rugat, Carmen Alborch Bataller. La formen 45 peces, donats per la seua família, on trobem retrats, pintures, premis o medalles. Que du també el seu nom i que mostra l’especial arrelament que tenia amb el poble que la va vore nàixer. La inauguració tenia lloc el passat dissabte i fins allí que es va desplaçar el president de la Generalitat, Ximo Puig.

A més de política destacada, Carmen fou també escriptora i professora universitària i per a Puig una de les valencianes contemporànies més importants que ha donat permanentment una imatge positiva de la nostra terra.

Carmen ens va deixar al 2018 i amb aquesta exposició permanent es fa més present. Una figura molt rellevant per al feminisme, la política i la cultura del nostre país.

Exposició permanent Carmen Alborc

Comarcal.TV

Exposició permanent Carmen Alborc

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés