Federació i equips busquen nova data per al partit de Copa de l’Atzeneta contra el Saragossa que es va suspendre pel vent

Reprodueix vídeo

Suspès el partit de Copa de l’Atzeneta contra el Saragossa

L’estrena en Copa del Rei de l’Atzeneta es posposa. El fort vent va fer impossible la disputa del patit davant el Reial Saragossa que s’anava a jugar aquest dijous a les vuit de la vesprada al Clariano d’Ontinyent. La Reia Federació Espanyola de Futbol i ambdós equips treballen ja per trobar una nova data per aquest duel històric.

L’Ajuntament d’Ontinyent fou el primer en proposar la suspensió i és que les fortes ratxes de vent entorn als 90 quilòmetres per hora va enderrocar arbres i diferent mobiliari. Una mesura per tant per evitar riscos.

Un partit per al que s’havia venut la meitat de l’aforament del Clariano on tenen cabuda 3.000 espectadors. Amb l’ajornament es podrà comptar amb més suport a la grada.

Clubs i Federació hauran ara de posar-se d’acord per trobar una nova data, que haurà de ser abans dels primers dies de l’últim mes de l’any perquè la següent ronda està prevista entre el 5 i 7 de desembre.

Suspès el partit de Copa de l’Atzeneta contra el Saragossa

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés