Atzeneta d’Albaida celebra el dia de la Mare de Deu del Rosari, amb una ofrena floral i una solemne processó en honor a la patrona

Reprodueix vídeo

Festa a la patrona Atzeneta

El divendres 23 de setembre Atzeneta d’Albaida va acollir les celebracions en honor a la patrona, la Mare de Deu del Rosari. Poc abans de les 19.30h., la Comissió de Festes, el president i la Regina 2022 acompanyats d’un gran nombre de persones del poble -grans i menuts- totes i tots desfilaven fins l’església parroquial on tindria lloc l’ofrena floral a la Verge.

Enguany, Atzeneta d’Albaida ha gaudit de tots els actes solemnes, com es coneixien des de sempre, en part gràcies a la col·laboració de les sis clavariesses del 2022, les dones encarregades de fer poble i guardar les tradicions religioses més arrelades.

Acte seguit, amb la nit ja caient, la Mare de Deu del Rosari eixia del temple per a processonar pels carrers de la localitat. Ho feia amb les notes de l’Himne d’Espanya, engalanada amb flors i amb els fanalets encesos.

Una processó marcada en tot moment pel ritme dels solemnes passos interpretats per la Societat Musical de la localitat en la que van participar també les autoritats  municipals.

Un dia molt important per als atzeneters i atzeneteres que van eixir al carrer per a acompanyar a la imatge de la benvolguda verge.

Festa a la patrona Atzeneta

Comarcal.TV

Festa a la patrona Atzeneta

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés