L’Olleria ix de Carnestoltes amb una gran festa plena de cercaviles, batukada, correfocs, màgia i tallers per als més menuts

Reprodueix vídeo

Festa de Carnestoltes de l’Olleria

És una de les festes més divertides de l’any, esperada sobretot pels més menuts ja que a tots ells els agrada disfressar-se, parlem del Carnestoltes que a l’Olleria es celebrava el divendres 17 de febrer sota el lema “Superheroïnes i superherois”, una cita molt familiar que va incloure cercavila amb batukada i correfocs, actuació de màgia, photocall i tallers al parc Beat Pare Ferreres d’experiments, globoflèxia, pintacares, manualitats i coreografies.

I de disfresses van haver molt originals com aquest grup dedicat a l’oratge amb tot tipus de símbols meteorològics.

Les seues participants són voluntàries ambientals de l’associació “L’Heretat del Salido” que té com objectiu principal la cura del medi ambient centrada en aquest paratge natural tan volgut pels ollerians.

 Un dels punts àlgids d’aquesta gran festa de Carnestoltes fou el correfocs a càrrec de l’associació  d’Armidam d’Aielo de Malferit. Un gran espectacle de foc protagonitzat per diables, bèsties i dimonis tal i com mana la tradició.

Festa de Carnestoltes de l’Olleria

Comarcal.TV

Festa de Carnestoltes de l'Olleria

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés