Canals nomena als representants de les festes de Sant Antoni Abat 2023 i presenta el cartell anunciador obra d’Iban Ramón

Reprodueix vídeo

Festers i cartell de Sant Antoni

L’Ajuntament de Canals ha celebrat el Ple Extraordinari de nomenament dels representants de les Festes en honor a Sant Antoni Abat del 2023. Unes celebracions que després de dos anys tornarà a plantar la foguera més gran del món i comptar amb actes multitudinaris com els Parells. Actes que estaran encapçalats pel Bandera, Antonio Maset i el Cuiros, Enrique Manuel Cremades.

Acompanyats pels festers Gerardo Arnau, Ciro Artemio Llobel, Víctor Oron i Óscar Maset, el Bandera i Cuiros Infantils, Fabian Vallés i Vicent Sancho, la Festera de Gràcia, Marina Badal; la Festera de Gràcia Infantil, Abigail Oron i les seues respectives Corts d’Honor.

Finalitzat el Ple es va inaugurar a Ca don José l’exposició dels cartells anunciadors, obra del dissenyador valencià Iban Ramón. Els tres cartells, en ordre, formen una seqüència que reprodueix distints instants emblemàtics de la cremà de la Foguera de Canals.

Aquest any, a més, els veïns que compren el llibre de festes rebran com a obsequi una bossa “tote-bag” també il·lustrada amb l’obra d’ Iban Ramón.

Festers i cartell de Sant Antoni

Comarcal.TV

Festers i cartell de Sant Antoni

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés