La Llosa de Ranes celebra el Dia del Xiquet amb un parc aquàtic i ret homenatge a les persones majors amb un dinar de confraternitat al Saló Santa Creu de Canals que reuneix 370 comensals

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Festes per a tots Llosa de Ranes

Entre el divendres 26 d’agost i el dissabte 27 la Llosa de Ranes va acollir dos actes destinats, el primer als xiquets i el segon als majors de la localitat.

El divendres, a les 10h, del matí s’obrien les instal·lacions preparades per al “Dia del Xiquet”, un parc infantil de diversió i aigua a la Plaça de la Nativitat on els menuts llosers van gaudir amb diverses activitats amb castells inflables i amb tobogans aquàtics, pistes de relliscament i piscines infantils per als mes menuts, entre d’altres.

Els festers infantils i majors de La Llosa de Ranes i les autoritats municipals es van dirigir, cap al Saló Santa Creu la veïna Canals. Ací s’havia programat un dinar de confraternitat a càrrec de l’Ajuntament.

Així com la sala de celebracions estava preparada per al banquet i es va omplir de gom a gom. Veïns, festers, càrrecs municipals i altres participants van acudir a aquesta cita gastronòmica, que serviria per a apropar llaços.

Sens dubte el “Dia del Xiquet” i la jornada a la gent gran son les mostres de les Festes de La Llosa de Ranes.

Festes per a tots Llosa de Ranes

Comarcal.TV

Festes per a tots Llosa de Ranes

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés