La Llosa de Ranes celebra el Dia del Xiquet amb un parc aquàtic i ret homenatge a les persones majors amb un dinar de confraternitat al Saló Santa Creu de Canals que reuneix 370 comensals

Reprodueix vídeo

Festes per a tots Llosa de Ranes

Entre el divendres 26 d’agost i el dissabte 27 la Llosa de Ranes va acollir dos actes destinats, el primer als xiquets i el segon als majors de la localitat.

El divendres, a les 10h, del matí s’obrien les instal·lacions preparades per al “Dia del Xiquet”, un parc infantil de diversió i aigua a la Plaça de la Nativitat on els menuts llosers van gaudir amb diverses activitats amb castells inflables i amb tobogans aquàtics, pistes de relliscament i piscines infantils per als mes menuts, entre d’altres.

Els festers infantils i majors de La Llosa de Ranes i les autoritats municipals es van dirigir, cap al Saló Santa Creu la veïna Canals. Ací s’havia programat un dinar de confraternitat a càrrec de l’Ajuntament.

Així com la sala de celebracions estava preparada per al banquet i es va omplir de gom a gom. Veïns, festers, càrrecs municipals i altres participants van acudir a aquesta cita gastronòmica, que serviria per a apropar llaços.

Sens dubte el “Dia del Xiquet” i la jornada a la gent gran son les mostres de les Festes de La Llosa de Ranes.

Festes per a tots Llosa de Ranes

Comarcal.TV

Festes per a tots Llosa de Ranes

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés