La Pobla del Duc proclama els 31 festers de 2020-2022 i a la Capitania Cristiana de la comparsa “Guerrers del Duc” donant inici així a les Festes Patronals

Reprodueix vídeo

Festes per partida doble Pobla Duc

Festes Patronals a la Pobla del Duc i per partida doble. Ni més ni menys que 31 festeres i festers són els que es van proclamar el dissabte 13 d’agost a la localitat. Els joves encarregats de les festes del 2020 i 2021 que es quedaren sense el seu moment especial comparteixen enguany protagonisme amb els del 2022, un fet que ha obligat a canviar d’ubicació la tradicional proclamació celebrada al Centre Social per un espai més ampli i a l’aire lliure com aquest habilitat per l’Ajuntament.

Fins ací, vestits per a l’ocasió, arribaven tots ells. Han format una bona pinya, una xicoteta família que està a punt de viure el primer dels actes que anuncia la proximitat de les festes en hnor a la Divina Aurora, al Crist de l’Empar i a Sant Blai, patró de La Pobla del Duc. Un acte emocionant que porten esperant entre preparatius, incertesa i nervis i que té el seu punt àlgit en el moment de l’entrega de les plaques commemoratives per part de l’alcalde, Vicent Gomar i la regidora de Festes, Casandra Garcia.

Igualment, com a part essencial d’aquesta, David Canet prenia la paraula. És enguany la persona en la qual recau la Capitania Cristiana, de la comparsa dels “Guerrers del Duc”.

A més aquest vistós acte, la Pobla del Duc enceta un seguit d’actes festius diversos, complets i únics.

Unes Festes Patronals participatives que de segur gaudiran gran i menuts i veïns i visitants.

Comarcal.TV

Festes per partida doble Pobla Duc

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés