La Pobla del Duc proclama els 31 festers de 2020-2022 i a la Capitania Cristiana de la comparsa “Guerrers del Duc” donant inici així a les Festes Patronals

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Festes per partida doble Pobla Duc

Festes Patronals a la Pobla del Duc i per partida doble. Ni més ni menys que 31 festeres i festers són els que es van proclamar el dissabte 13 d’agost a la localitat. Els joves encarregats de les festes del 2020 i 2021 que es quedaren sense el seu moment especial comparteixen enguany protagonisme amb els del 2022, un fet que ha obligat a canviar d’ubicació la tradicional proclamació celebrada al Centre Social per un espai més ampli i a l’aire lliure com aquest habilitat per l’Ajuntament.

Fins ací, vestits per a l’ocasió, arribaven tots ells. Han format una bona pinya, una xicoteta família que està a punt de viure el primer dels actes que anuncia la proximitat de les festes en hnor a la Divina Aurora, al Crist de l’Empar i a Sant Blai, patró de La Pobla del Duc. Un acte emocionant que porten esperant entre preparatius, incertesa i nervis i que té el seu punt àlgit en el moment de l’entrega de les plaques commemoratives per part de l’alcalde, Vicent Gomar i la regidora de Festes, Casandra Garcia.

Igualment, com a part essencial d’aquesta, David Canet prenia la paraula. És enguany la persona en la qual recau la Capitania Cristiana, de la comparsa dels “Guerrers del Duc”.

A més aquest vistós acte, la Pobla del Duc enceta un seguit d’actes festius diversos, complets i únics.

Unes Festes Patronals participatives que de segur gaudiran gran i menuts i veïns i visitants.

Comarcal.TV

Festes per partida doble Pobla Duc

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés