L’onzena edició del Festival de Circ i Teatre t porta 10 espectacles de 8 companyies als barris d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Festival Circ i Teatre d’Ontinyent

La companyia francesa “Le Théatre Jaleo” obrirà aquest dissabte l’onzena edició del Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent que comptarà enguany amb 8 companyia que posaran en escena 10 espectacles als diferents barris. Una programación variada i atractiva al marc de la campanya de Nadal “Ontinyent Il·lusiona”.

“Edén” dels francesos “Le Théatre Jaleo” és una proposta molt original que barreja titelles, màscares i música dins d’un recinte de fusta que ret homenatge a la tradició del còmic itinerant. Es desenvoluparà en dues sessions a la plaça de l Concepció a les 18:30 i 20:30 hores amb un aforament limitat de 120 persones. Les invitacions es podran replegar a la pròpia plaça des de les cinc de la vesprada.

El cap de setmana també es comptarà amb la companyia mallorquina d’Es Tro i l’espectacle “Poi”. Diumenge a les 18:30 hores al parc de Vicent Andrés Estellés.

El dilluns serà el torn de “El mini golf de Mumusic Circus” i d’ “Horta” al parc de Pere IV.

El dimarts 27 es representarà al parc del Mestre Ferrero “Tanque Gurugú” i “Ridi Pagliaccio”; el dimecres “El gran circo de la vida” a la plaça Sant Domingo i “Disparatario Circ” el dijous 29 a la plaça de Sant Roc on també es comptarà amb una ludoteca de jocs de fusta.

A més una oferta cultural i de carrer que el que pretén és retindre i atraure gent a Ontinyent.

Tots els espectacles són gratuïts i només “Eden” i “Horta” per les seues característiques requeriran invitacions per accedir que es repartiran prèviament a la funció.

Festival Circ i Teatre d’Ontinyent

Comarcal.TV

Festival Circ i Teatre d'Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés