Andreu Valor amb el seu nou disc i la final del MiL descobreixen tancaran diumenge una edició d’èxit del Festival Música i Lletra de Xàtiva

Reprodueix vídeo

Festival de cançó d’autor a Xàtiva

Diumenge 11 de juny, tanca l’edició 2023 del Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor, amb un concert d’Andreu Valor i la final del certamen MiL Descobreix. Una vesprada que clourà una edició d’èxit en la que el festival ha sumat més de 600 espectadors a l’edició de l’any passat, una tendència que el consolida com un dels festivals descentralitzats de referència de la Comunitat i l’aposta de l’organització. El festival és una iniciativa de Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, i l’Ajuntament de Xàtiva, amb la direcció artística del músic, Feliu Ventura.

Diumenge, Andreu Valor ens portarà a Xàtiva el seu nou disc “Un nou món”. Un treball eclèctic amb una vestimenta sonora renovada de folk-indie nord-europeu que no perd l’essència de la cançó d’autor clàssica, amb missatges generacionals que aspiren a fer del món un lloc més digne i lliure a través de la poesia, la reflexió i la reivindicació d’humanitat.

Amb el concert del cantautor, es celebrarà també la final del certamen ‘MiL Descobreix. VI certamen de Joves Cantautores/rs’ que enguany ha comptat amb més participació que mai. Fins a 56 artistes debutants s’han inscrit, amb una majoria de dones amb joves de la Comunitat, de Catalunya i un de Madrid. Així el certamen repartirà 2.700 euros en premis i les persones assistents podran, com cada any, votar i atorgar el premi del públic.

El festival ha mantingut la paritat als escenaris i també els preus populars. A més entrades anticipades a 10€, i 1€ per als menors de 12 anys acompanyats.

Festival de cançó d’autor a Xàtiva

Comarcal.TV

Festival de cançó d’autor a Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés