Vallada celebra una atípica Pujà del Crist el dissabte 27 d’agost al mati a causa de les tempestes del divendres a la nit

Reprodueix vídeo

Fi de les festes a Vallada

Amb els actes religiosos, Vallada va posant el punt i final a les Festes Patronals del 2022.

Com ve sent habitual, el divendres a la nit, festers, fidels i el poble en general esperaven l’eixida del Santíssim Crist del Calvari.

per a acompanyar-lo a casa seua, però l’oratge tenia altres plans, i la imatge va tornar a fer nit a l’Església Parroquial.

Ja de matí, el dissabte 27 d’agost, lluïa el sol, així que, de manera atípica, Vallada donaria inici a l’acte.

L’himne d’Espanya les talles de Sant Bertomeu i la de la Mare de Déu de Gràcia obrien el pas al Santíssim Crist del Calvari.

I de participació en sap molt Vallada, que una vegada més no va dubtar en eixir al carrer i, en aquesta ocasió, acompanyar les imatges que custodiaven també, amb molta estima, els festers i festeres,  , la Reina, Candela Cano i el president Miguel Barberà i les autoritats locals 

No hi ha més que veure aquestes imatges per a palpar el fervor i la devoció que el poble de Vallada professa als seus patrons; carrers plens de gom a gom amb veïns i veïnes desfilant a cadascun dels costats, en silenci i respecte.

L’estridular de les cigales donaven la benvinguda als fidels al Mont Calvari, que obria les seues portes per a que el Santíssim.

Malgrat el terrible succés als festejos taurins, que deixava una víctima mortal, l’alcaldessa valorava positivament les Festes d’enguany.

Així concloïen les Festes Patronals de Vallada d’aquest 2022 en honor a Sant Bertomeu, la Mare de Déu de Gràcia i el Santíssim Crist del Calvari. Les festes més esperades. Unes celebracions que, gracies a l’esforç i el treball de la regidoria de festes, dels festers i festeres i demés representants, han superat les expectatives dels veïns oferint un ampli programa d’actes de tot tipus, que han fet el delit tant dels valladins i valladines com dels visitants, amb actes lúdics, religiosos, culturals, esportius i tradicionals.

Unes festes espectaculars que ja comencen a arrencar motors per a que el 2023 siga un altre any de goig, festa i germanor

Fi de les festes a Vallada

Comarcal.TV

Fi de les festes a Vallada

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés