Aielo de Malferit acomiada la Capital Cultural amb música i focs artificials que es sumen a les 106 activitats celebrades al llarg de l’any

Reprodueix vídeo

 Final a la Capital Cultural d’Aielo

Aielo de Malferit ha acomiadat l’any de la Capitalitat Cultural, un any on la cultura en majúscules ha estat present dia rere dia entre els veïnes i veïnes de la població al llarg de 106 activitats. Ha estat una programació multidisciplinària i plural on s’han implicat tot tipus d’associacions, entitats, col·lectius i empreses locals. Per a la cloenda, desenvolupada aquest diumenge 18 de desembre la música i els focs d’artifici foren protagonistes.

La jornada va arrancar de vesprada amb Perculights, un espectacle itinerant de moviment, llums i percussió que va recorre l’Avinguda Santíssim Crist fins arribar al Paseig de l’Eixample de la mà de Brincadeira. Tot seguit al Passeig de l’Eixample va haver música en directe amb Toni Moltó que junt a Carles Carbonell, José Antonio Pastor i l’aieloner Sergi Alberola van delectar als presents amb un recorregut eclèctic pels èxits pop-rock de tots els temps de títol “Remember This”. Per finalitzar Pirotècnia Valenciana i Armidam van posar la nota de color amb aquest gran castell de focs d’artifici. Amb aquesta activitat Aielo de Malferit va posar el colofó a la seua capitalitat cultural.

Finalment Aielo i Alzira passen el testimoni a Geldo i Guardamar del Segura.

Però Aielo de Malferit tornarà a ser centre d’atracció al 2023 amb la declaració de l’any Nino Bravo.

Final a la Capital Cultural d’Aielo

Comarcal.TV

Final a la Capital Cultural d'Aielo

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés