Finalitza la primera fase de reforma del CEIP Elías Tormo

Reprodueix vídeo

Finalitza la primera fase de reforma i ampliació del CEIP Elías Tormo d’Albaida amb una inversió de 4,8 milions dins del Pla Edificant. Ja hi han aules noves per a estrenar.

El director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García i l’alcalde d’Albaida, Josep Albert, han recepcionat les obres ja acabades de la primera fase de la reforma i ampliació del CEIP Elías Tormo. Han consistit en la rehabilitació integral de l’aulari de Primària, la construcció d’un nou aulari d’Infantil i un menjador dotat amb cuina pròpia amb capacitat per a 350 alumnes en dos torns. Una escola referent, a més en sostenibilitat i eficiència energètica ja que s’han instal·lat sistemes d’alta eficiència i plaques fotovoltaiques. En definitiva, una reforma integral on Conselleria, dins del Pla Edificant ha invertit 4,8 milions d’euros.

Durant la segona fase de l’actuació es construirà un gimnàs de 160 m2 dotat de trinquet. També, de galotxeta i frontó i dues pistes esportives a l’aire lliure.

Però el pla Edificant a Albaida també inclou els treballs d’adequació del CEIP Covalta. Ací s’ampliaran les dependències docents d’Infantil, el menjador i cuina. Es construirà un gimnàs nou, es millorarà l’accessibilitat i les aules de Primària, entre altres actuacions. La inversió de tot l’Edificant entre el CEIP Elias Tormo i el Covalta ascendeix a 6,6 milions d’euros. A més a més, generen 165 llocs de treball en la construcció.

A la visita, Víctor García anunciava que Educació i l’Ajuntament ja estan treballant en la tramitació d’una nova delegació d’Edificant per a renovar i ampliar l’institut Josep Segrelles on ja aquest estiu s’invertirà 60.000 euros en obres de reposició i reforç de les llindes de les façanes.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés