Fins al 15 de novembre els veïns de Bocairent voten els seus 3 projectes favorits dins la segona edició de pressupostos participatius

Reprodueix vídeo

Els veïns de Bocairent voten els seus 3 projectes favorits

Ahir 1 de novembre Bocairent entrava en l’última fase dels pressupostos participatius. En el qual el veïnat pot votar els tres projectes que més els agraden dels 47 acceptats. Un procés que s’estén fins al dia 15. Pot participar tot veí empadronat a Bocairent major de 16 anys que pot emetre el seu vot de manera online a través de jotriebocairent.es. O presencialment a l’Ajuntament, de dilluns a divendres o al mercat, els dissabtes de matí.

Així, fou divendres passat quan el consistori va donar a conèixer els projectes presentats en aquesta segona edició on el veïnat havia plantejat un total de 57 iniciatives durant la fase de recollida de propostes. D’aquestes, 10 van ser desestimades en el procés de valoració tècnica, de manera que un total de 47 han passat a votació. Tanmateix aquesta xifra suposa un increment important respecte a la primera edició de DecidimxBocairent, en què van plantejar 37 projectes i es va poder triar entre 25.

La votació ordenarà per preferència els projectes, que s’incorporaran al pressupost municipal del 2024 fins completar els 50.000 euros disponibles en aquesta segona edició.

Els veïns de Bocairent voten els seus 3 projectes favorits

Comarcal.TV

Els veïns de Bocairent voten els seus 3 projectes favorits

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés