Fins al 20 d’abril la Casa de Cultura de Xàtiva acull les exposicions fotogràfiques de Setmana Santa i la individual d’Eduardo Francés

Reprodueix vídeo

Exposicions fotogràfiques de Setmana Santa a Xàtiva

La Setmana Santa de Xàtiva ha reunit a milers de devots, visitants i confrares i encara que ja ha finalitzat una de les seues manifestacions artístiques continua vigent fins al 20 d’abril. Parlem de les exposicions de fotografia que ha comptat amb una destacada participació. Amb 60 obres presentades al vint-i-dosè Saló Local i 45 al segon Saló Nacional.

A la cita nacional de fotografia de Setmana Santa el guanyador ha sigut José Luna de la Ossa, de Tarancón, Conca, amb l’obra titulada “El Monaguillo”. “Procesión” és el nom de la instantània que li ha donat el segon premi a Xavier Ferrer, de Vila-real. Tanmateix el tercer lloc ha recaigut en Josep Ricard Soler de la Pobla del Duc amb “Visitatio Sepulchri”.

Així passem ara al Saló de Fotografia Local on s’ha imposat “Inocencia”, d’Eduardo Espejo. El segon premi ha sigut per a Josep Ricard Soler amb “El Sol”. El tercer per a Eduardo Francés amb la imatge “Foto 1” i el quart se l’emporta José Manuel García amb l’obra titulada “Asombro”.

I encara ens queda una última convocatòria, el cinquè saló juvenil de fotografia instantània on la guanyadora ha sigut Carolina Blesa amb aquesta imatge del Crist de la Flagel·lació.

Per altra banda, també organitzada per la Germandat de Confraries trobem, en aquest cas a la sala de la primera planta de la Casa de Cultura, la II exposició individual de fotografia de Setmana Santa. Enguany protagonitzada pel xativí Eduardo Francés Sanchis. Ell és un gran especialista en fotografia de carrer en blanc i negre. Que en aquesta mostra ha sabut transmetre la profunda connexió espiritual i cultural que caracteritza la Setmana Santa xativina.

Exposicions fotogràfiques de Setmana Santa a Xàtiva

Comarcal.TV

Exposicions fotogràfiques de Setmana Santa a Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés