Fins el 10 de setembre, la Insigne Col·legiata de Santa Maria acull l’exposició “Festes de Gandia”

Reprodueix vídeo

La Insigne Col·legiata de Santa Maria acull l’exposició “Festes de Gandia”

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per l’Abad, Don Ángel Saneugenio, i una àmplia representació de la corporació municipal ha inaugurat, a l’interior de la Insigne Col·legiata de Santa Maria, una exposició que abordarà algunes de les festes més representatives i de més tradició i culte a la ciutat. Així estarà oberta al públic, amb entrada gratuïta fins el 10 de setembre,

Es tracta, en uns casos, de celebracions molt conegudes i de gran impacte cultural i turístic, com les Falles i la Setmana Santa. També altres festes de la ciutat tenen un fort arrelament entre la població, encara que són menys conegudes per al gran públic, però que la ciutadania de Gandia viu amb intensitat i devoció. Com les festes en honor del Beat Andrés Hibernón o de la Mare de Déu de Gràcia. Celebracions que esdevenen a la ciutat i que es veuen enriquides per la identitat valenciana i per l’arrelament que han aconseguit en la societat. Unes festes que serveixen per a reforçar els llaços d’unió entre veïns i veïnes de Gandia. I al mateix temps que permeten mostrar el nostre patrimoni cultural i festiu a turistes i visitants.

Així en aquesta exposició, podrem contemplar excepcionals fotografies que capturen actes festius i a més, s’exposaran objectes com un vestit del Tio de la Porra o la Custòdia del Corpus Christi. Una exposició que naix fruit de la col·laboració entre la Insigne Col·legiata i l’Ajuntament de Gandia. Tot per a donar a conèixer, en un marc emblemàtic com el de la Seu, el patrimoni festiu de la ciutat ducal.

La Insigne Col·legiata de Santa Maria acull l’exposició “Festes de Gandia”

Comarcal.TV

La Insigne Col·legiata de Santa Maria acull l’exposició “Festes de Gandia”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés