Fins el 16 de setembre, Llutxent gaudeix del XIX Festival Internacional de Música; “Les nostres arrels”

Reprodueix vídeo

Llutxent celebra el XIX Festival Internacional de Música al Monestir

Des del passat 6 de juliol, Llutxent ha estat gaudint de la XIX edició del Festival Internacional de Música de Llutxent. Una edició que conclourà el 16 de setembre i que porta per nom “Les nostre arrels”.

Una programació que aposta per un contingut eclèctic i ple de música en valencià i diferents gèneres on, com és habitual, sempre té cabuda la Banda Unió Musical de Llutxent.

La Banda Unió Musical de Llutxent donava pas al dia 20 al grup referent dins del folklore valencià “Les Folies de Carcaixent”.

I ja al setembre, el dia 8 tindrà lloc l’esperada gala lírica d’òpera i sarsuela.

Així el plat fort del festival serà l’espectacle “Ja ve l’aire” que porta al capdavant el músic valencià Pep Gimeno «Botifarra» a l’espai de Les Poases. Per ser un lloc més ampli i amb més aforament del que permet el Monestir.

A més, l’accés és totalment gratuït a totes les actuacions del Festival. També aquest fet esdevé una nova mostra del que simbolitza el Festival per a la corporació municipal.

L’alcaldessa és molt conscient del gran valor patrimonial que té el Monestir del Corpus Cristi de Llutxent i de la riquesa que aporta la música a la societat. Per aquest motiu han programat una nova edició plena d’interès, tant per a la població de Llutxent com per a també tothom que desitge gaudir dels espectacles que oferiran les distintes agrupacions.

Un Festival per a tothom que vullga retrobar-se amb l’esperit musical del monestir de Llutxent. Diversitat, qualitat, proximitat i actualitat serien adjectius propis per a aquesta nova XIX edició del Festival Internacional de Música de Llutxent.

Llutxent celebra el XIX Festival Internacional de Música al Monestir

Comarcal.TV

Llutxent es prepara per al XIX Festival Internacional de Música al Monestir

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés