Una contínua afluència de gent constata l’èxit de la Fira Comercial de Canals que ha comptat amb la participació de 35 establiments

Reprodueix vídeo

Fira Comercial Canals

El passat dissabte 26 de novembre, l’Avinguda Vicent Ferri de Canals va ser seu d’una nova edició de la Fira Comercial que cada anys compta amb dues cites: la de primavera i aquesta de tardor, en una data a més que aprofita el tiró del Black Friday. Des del consistori es mostren molt satisfetes per la gran acollida i la contínua afluència de gent que va participar en aquesta gran festa del comerç local i de proximitat.

Des de les 9 del matí fins les vuit de la vesprada, 35 carpes d’establiments comercials van  ocupar l’avinguda.

Tot un dia de compres però també de molta activitat oferta per col·lectius locals.

I altres associacions van comptar inclús amb un estand per donar-se a conèixer i com no per a poder arreplegar diners per una bona causa.

Altre exemple el tenim en “Peroleres per la Igualtat”, que a més de participar en la fira han estat immerses en les activitats organitzades pel 25N.

I en l’estand d’ADA vam poder trobar productes per als gossets i gatets i van oferir un taller de pintacares per als xiquets. ADA és l’associació per a la Defensa dels Animals.

 Un esdeveniment aquesta Fira Comercial que ha estat un èxit de públic i participació i que ha aconseguit promocionar i promoure l’activitat econòmica local.

Fira Comercial Canals

Comarcal.TV

Fira Comercial Canals

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés