XV Fira Comercial i Gastronòmica de La Pobla del Duc 2022

Reprodueix vídeo

Fira Comercial i Gastronòmica de La Pobla del Duc 2022

Fira Comercial Gastronòmica Pobla del Duc

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, la Pobla del Duc ha recuperat un dels esdeveniments amb més solera en la localitat i comarca: la Fira Comercial i Gastronòmica que ja va per la quinzena edició.

Un llarg cap de setmana, del 21 al 23 d’octubre que enguany ha reunit a 40 expositors, distribuïts al llarg de deu carrers i places.

La cita alçava el teló el divendres de vesprada primer amb  l’acte més institucional celebrat al propi ajuntament.

Al mateix consistori es va fer lliurament del Premi Fidelitat que enguany van recaure en  les empreses Wild Board i  Sogar Puertas Metàl·liques i  l’associació Dones Progressistes. Totes elles reberen aquestes plaques de reconeixement pel seu recolzament a la fira durant les últimes deu edicions.

Pel que fa a Sogar Puertas Metálicas, naix com serralleria el 1967 de la mà del pare i oncle de l’actual gerent.

I com sempre la inauguració de la Fira fou molt festiva amb la tradicional tallada de la cinta;  el castell de focs d’artifici;  la cercavila de la Banda Jove de la Unió Musical de la Pobla del Duc i l’exhibició del grup de danses local “Espart i Veta”.

I un públic desitjós de tornar a la Fira ja va abarrotar els estands des del moment de la seua obertura.

I és que aquest és el gran objectiu d’aquesta gran cita: donar a conèixer els productes, la qualitat, la forma de treballar i les perspectives de futur per part de les diverses empreses agroalimentàries, comercials, turístiques i artesanals de la Pobla del Duc però també de la comarca i altres veïnes. I és precisament el que anem a comprovar a continuació pegant una passejada pel recinte firal.

Les autoritats, les dues regines i el president de festes serien també els encarregats d’inaugurar l’exposició d’obres de pintors locals i de patchwork. Ací es mostren els treballs dels seus membres i sempre hi ha un lloc per a la decoració nadalenca.

 Una cita cultural que es suma a tantes altres celebrades durant tot el cap de setmana.

Comarcal.TV

XV Fira Comarcal i Gastronòmica La Pobla del Duc 2022

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés