Fira de les Emergències i Seguretat Pública de Gandia

Reprodueix vídeo

Fira de les Emergències i Seguretat Pública de Gandia

La Fira de les Emergències s’ha celebrat aquest dissabte en Gandia on més de 300 professionals de les Emergències i la Seguretat Pública s’han reunit per a apropar el seu treball a la ciutadania, després de dos anys de suspensió a causa de la pandèmia. L’última edició va tenir lloc en el Port de Sagunt, en febrer de 2020.

El certamen es presenta com un aparador on els professionals mostren la seua activitat diària a través del tracte directe amb els visitants. Les exhibicions demostracions pràctiques i el simulat de situacions reals. La vint-i-unena jornada de portes obertes ha comptat amb la participació de 20 agències locals, autonòmiques i estatals i ha sigut inaugurada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo i l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.

El certament també ha inclòs un extens programa d’activitats dirigides tant al públic en general com als més menuts. Que han pogut participar en tallers de pintura i experiments i mostra d’instruments meteorològics; zona multiaventura i parc d’educació viària.

Comarcal.TV

Fira de les Emergències i Seguretat Pública de Gandia

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés