L’Olleria inaugura la seua Fira 2022 que enguany compta amb vora 150 paradetes, més atraccions i la incorporació de nous expositors

Reprodueix vídeo

Fira de l’Olleria 2022

L’Olleria ha acollit una any més, i sense cap mena de restricció, la seua popular Fira. Una Fira que, amb més de 400 anys d’història, segueix atraient milers de visitants de arribats de tots els municipis de la Vall d’Albaida.

El divendres 21 d’octubre, a boqueta nit, tenia lloc el tradicional tall de cinta a mans de les Reines i amb la companyia de la corporació municipal. Era el tret d’inici de quatre dies per als que la regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Olleria, havia organitzat activitats variades i adaptades a totes les edats que es desenvoluparien des de la Plaça Mare de Déu de Loreto fins als Parc Beat Ferreres.

En primer lloc un any més, les atraccions son les protagonistes de la Fira de l’Olleria.

Com sempre, no han faltat les tradicionals paradetes de marroquineria o joguines, ni tampoc les de producte artesanal, com la d’embotits, o les dels dolços tradicionals. Vora 150 tendals en aquest 2022 s’han donat cita en aquesta reconeguda Fira.

Però a més, altres sectors s’han sumat a l’exposició on es mostren els productes locals i de la comarca, com ara aquest de maquinaria especialitzada.

Mereix un esment especial la tasca de les associacions locals que durant tot el cap de setmana han organitzat múltiples activitats.

Cal destacar que durant aquestes celebracions ha estat a disposició de tothom el Punt Violeta.

Finalment la Fira de l’Olleria és, cada any, l’aparador per a donar a conèixer les tradicions i la cultura del poble.

Fira de l’Olleria 2022

Comarcal.TV

Fira de l’Olleria 2022

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés