Comerciants i hostalers destaquen l’alt volum de vendes i visitants a la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent 2023

Un alt volum de vendes, bon ambient i una gran afluència de visitants han convertit en tot un èxit la X edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent. Una fira celebrada durant el passat cap de setmana al carrer José Iranzo, l’Avinguda d’Albaida i el recinte firal, impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social amb el suport de les associacions Comerç In, SOC i Ahval.

El volum de negoci directe només en la part de les tendes s’estima que podria superar els 150.000 euros. Acudint visitants de totes les comarques veïnes. I és que l’oferta fou molt voluminosa i els descomptes molt atractius, comptant amb 43 establiments d’Ontinyent amb stand propi: 19 de moda, sabateria i complements;  7 de comerç infantil; 6 de llar, complements i decoració; 4 de serveis; 4 òptiques i 3 de llenceria.

Per tant a la part de “tapes i rock” es va comptar amb 15 establiments d’hostaleria que van disposar centenars de tapes variades. A més es va poder gaudir de les actuacions de fins 8 grups de música en directe. Com veiem a les imatges el moment de major afluència va ser el dissabte per la nit. Així un públic entregat i tararejant el repertori que oferiren Star on Years Ft. Ely López.

El balanç inicial de l’hostaleria és també positiu amb uns resultats que, com a mínim, igualen els de l’edició anterior.

Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent 2023

Comarcal.TV

Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent 2023

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés