Xàtiva encenta la Fira d’Agost més anhelada de la història amb la cerimònia d’inauguració

Reprodueix vídeo

Fira de Xàtiva 2022 ha començat

Després de dos anys sense Fira a Xàtiva, el cel de la nit del diumenge 14 d’agost era testimoni de la cerimonia d’inauguració dels dies gran de la capital de la Costera. El camp de la Murta va acollir la presentació de la Reina de Fira 2022, Patricia Iborra Mollà i de la seua cort d’honor, Lucia Genís i Oltra, Gemma Salas i Garcia, Gisela Maiques i Cerdán i Andrea Navarro i Soria; així com dels seus acompanyants; César Terol, Sebastià Giménez, Alejandro Ballester, Guillermo Soler i Aitor Gascó.

Després de l’acte protocolari es va posar en escena l’espectacle, Currents de Mayumana, un espectacle inspirat en la batalla creativa. En Currents el grup Mayumana presenta un show immensament sofisticat que utilitza recursos de teatre, dansa, música, clown i percussió. Cossos atlètics en moviment, multiplicats en ritme, elevats a les infinites possibilitats del so generat a partir de poals i colps de mans i peus.

La seua producció tècnica compta amb l’última tecnologia en pantalles LED i il·luminació, portada directament des de Las Vegas. Durant l’ espectacle diferents vídeos multimèdia ofereixen perspectives diverses al públic, sent alhora instrument per a amplificar l’acció i per a contrastar la història en l’escenari. La música i la coreografia són creacions originals que reflecteixen la manera de narrar que utilitza Mayumana en el seu estil totalment únic.

Fira de Xàtiva 2022 ha començat

Comarcal.TV

Fira de Xàtiva 2022 ha començat

 

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés