Firauto pren els carrers d’Ontinyent amb 18 expositors i prop de 250 vehicles nous i d’ocasió

Reprodueix vídeo

Fira del Motor d’Ontinyent

Firauto Ontinyent ha complit  11 anys i arriba a la IX edició convertida en un referent per a tota la província. Així ho han pogut comprovar els qui s’arrimaven el passat cap de setmana a l’encreuament de l’Avinguda Albaida amb José Iranzo,

L’esdeveniment ha aconseguit capejar la crisi de l’oferta de vehicles i les dificultats del sector convertida en un referent a nivell provincial

La cita, organitzada per l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida i l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, va comptar amb 18 expositors amb vehicles nous, d’ocasió, elèctrics, motocicletes, ciclomotors, així com novetats dels diferents fabricadors i els últims avanços en reparacions i seguretat.

A més GP Automoción no ha faltat mai a la cita amb les seues marques oficials. Opel i Peugeot, amb la vista posada en aconseguir els objectius marcats per la casa a través de descomptes i ofertes ben atractives.

Hyundai AutoMar Ontinyent, un dels agents amb més experiència en el sector a tota Espanya, arribava a la Fira de la ma de Marcos Automoción amb importants descomptes i els millors models de la marca, sense ressentir-se’n de cap problema d’stock i apostant per Hyundai al 100%.

 Amb vora un quart de segle en el sector a l’Avinguda del Tèxtil de la ciutat, Quattro Motor Sport celebrava anticipadament a la Fira el seu 25 aniversari exposant al carrer els seus vehicles de lloguer, algun d’ells adquirit expressament per a mostrar-lo a Firauto.

Finalment Firauto és el resultat d’una encertada aposta, sinergies entre la tradicional Fira de Novembre d’Ontinyent i la Fira del Motor.

Motor Pacífico Premium i Miferauto apostava per oferir grans ofertes i promocions en finançament i garantia. Apostant per una mostra en la qual els vehicles elèctrics es posicionaren com el futur de les marques Wolskwagen, Audi, Seat i Cupra.

A més les persones que han visitat Firauto es van poder beneficiar gratuïtament de participacions per al sorteig de 2 viatges per a 2 persones a la Costa Blanca i 1.500 euros de vals descompte per a canviar el els tallers de l’associació.

Fira del Motor d’Ontinyent

Comarcal.TV

Fira del Motor d’Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés