Firauto pren els carrers d’Ontinyent amb 18 expositors i prop de 250 vehicles nous i d’ocasió

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Fira del Motor d’Ontinyent

Firauto Ontinyent ha complit  11 anys i arriba a la IX edició convertida en un referent per a tota la província. Així ho han pogut comprovar els qui s’arrimaven el passat cap de setmana a l’encreuament de l’Avinguda Albaida amb José Iranzo,

L’esdeveniment ha aconseguit capejar la crisi de l’oferta de vehicles i les dificultats del sector convertida en un referent a nivell provincial

La cita, organitzada per l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida i l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, va comptar amb 18 expositors amb vehicles nous, d’ocasió, elèctrics, motocicletes, ciclomotors, així com novetats dels diferents fabricadors i els últims avanços en reparacions i seguretat.

A més GP Automoción no ha faltat mai a la cita amb les seues marques oficials. Opel i Peugeot, amb la vista posada en aconseguir els objectius marcats per la casa a través de descomptes i ofertes ben atractives.

Hyundai AutoMar Ontinyent, un dels agents amb més experiència en el sector a tota Espanya, arribava a la Fira de la ma de Marcos Automoción amb importants descomptes i els millors models de la marca, sense ressentir-se’n de cap problema d’stock i apostant per Hyundai al 100%.

 Amb vora un quart de segle en el sector a l’Avinguda del Tèxtil de la ciutat, Quattro Motor Sport celebrava anticipadament a la Fira el seu 25 aniversari exposant al carrer els seus vehicles de lloguer, algun d’ells adquirit expressament per a mostrar-lo a Firauto.

Finalment Firauto és el resultat d’una encertada aposta, sinergies entre la tradicional Fira de Novembre d’Ontinyent i la Fira del Motor.

Motor Pacífico Premium i Miferauto apostava per oferir grans ofertes i promocions en finançament i garantia. Apostant per una mostra en la qual els vehicles elèctrics es posicionaren com el futur de les marques Wolskwagen, Audi, Seat i Cupra.

A més les persones que han visitat Firauto es van poder beneficiar gratuïtament de participacions per al sorteig de 2 viatges per a 2 persones a la Costa Blanca i 1.500 euros de vals descompte per a canviar el els tallers de l’associació.

Fira del Motor d’Ontinyent

Comarcal.TV

Fira del Motor d’Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés