La Generalitat convocarà 588 places d’ocupació pública abans que acabe octubre i avança que els exàmens es realitzaran cada any entre gener i febrer

Reprodueix vídeo

Fira d’Ocupació Pública

La Generalitat convocarà 588 places d’ocupació pública pertanyents a l’OPO de 2022 abans que acabe el mes d’octubre, el 60% dels quals seran proveïdes mitjançant oposició per torn lliure, sense fase de concurs. Així ho ha avançat el president Ximo Puig després de la seua intervenció en la jornada d’ocupació pública de la Generalitat i la posterior visita a la Fira d’Ocupació Pública al campus de Tarongers on ahir dimecres i hui dijous s’ha informat als estudiants del nou model d’oposicions.

El cap del Consell ha destacat la voluntat de dotar de estabilitat l’ocupació pública i una eixida laboral atractiva per a joves i universitaris.

L’Administració Valenciana està immersa en un gran relleu generacional de, pràcticament, la meitat de la seua plantilla actual.

Finalment s’ha referit a la necessitat de garantir la igualtat real en l’accés als cossos superiors amb la posada en marxa del programa 700 beques.

A aquestes beques podran accedir els joves menors de 30 anys amb titulació universitària per a la preparació d’oposicions.

Comarcal.TV

Fira d’Ocupació Pública

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés