Firauto Ontinyent celebra la seua desena edició amb una oferta de 400 vehicles nous, de quilòmetre 0 i d’ocasió

Reprodueix vídeo

X edició de Firauto Ontinyent

La Fira de l’Automòbil d’Ontinyent, Firauto, ha celebrat una nova edició, la desena, amb una oferta de més de 400 vehicles nous, de quilòmetre 0 i també d’ocasió.  L’acte inaugural comptava amb la presència del president de la Diputació de València, Vicente Mompó, qui junt a l’alcalde, Jorge Rodríguez, la vicepresidenta i regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix; la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, representants de Firauto i diversos regidors recorrien els 18 expositors desplegats per l’Avinguda d’Albaida i el carrer José Iranzo.

Prèviament a la inauguració oficial, tota la comitiva junt als participants, gaudirien del tradicional esmorzar ofert per l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida, en aquesta ocasió celebrat al restaurant Edén. Ací el president Mompó va tenir ocasió de tastar la típica coca de Fira d’Ontinyent. I precisament una coca i un vi local se’ls emportaria com a regal. Durant la seua visita va assegurar estar impactat per tota l’economia que es mou al voltant de la Fira d’Ontinyent.

Una fira que manté el sabor local però que també aposta per la innovació i nous sectors com aquest de l’automòbil.

I entre l’ampla oferta de Firauto fem parada en l’expositor de Hyundai Automar, l’única marca del mercat amb les cinc tecnologies elèctriques. I precisament el president de la Diputació fou l’encarregat de descobrir en primícia el nou Ioniq 6 elèctric. Model que ofereix 614 quilòmetres d’autonomia, càrrega ultra ràpida i també un disseny molt elegant.

I el futur de Hyundai passa justament per reforçar tota aquesta gama de cotxes eco.

Altre dels presents a Firauto fou Coches10.es, empresa consolidada en el sector de l’automòbil d’ocasió amb més de vint anys d’experiència. Ací podem trobar tot tipus d’exemplars, marca o preu, preus que es van ajustar encara més oferint exclusives promocions i descomptes per a aquesta cita. Destaquen també pel seu bon servei post-venda i per cuidar la imatge dels seus vehicles. Tant a nivell tècnic ja que cadascun d’ells passen per una revisió exhaustiva, més la revisió del canvi d’oli i filtres com a nivell estètic amb la neteja de tapisseries i interiors i la pintura de les parts de carrosseria necessàries. Els trobaràs en Avinguda del Tèxtil 54 d’Ontinyent.

A Firauto també i des dels seus inicis es mostren els resultats del treball realitzats per l’IES Jaume I d’Ontinyent dins de l’FP d’Automoció. En aquest cas són aquestes dues motocicletes.

Una FP que dona cabuda a 150 alumnes entre el grau bàsic, mitjà i superior que adquireixen coneixements en els apartats de mecànica, carrosseria i pintura.

Un sector aquest de l’automoció, clau en la capital de la Vall i amb molt de futur.

X edició de Firauto Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés