Multitudinari Sant Antoni a Albaida amb un cap de setmana ple d’esdeveniments on destaca l’encesa de la foguera a càrrec dels veïns més grans del Barri

Reprodueix vídeo

Foguera d’Albaida 2023

Entre el divendres 13 i el diumenge 15 de gener Albaida ha acollit les celebracions entorn a la festivitat de Sant Antoni en les que ha participat multitud de persones. Al barri que porta el seu mateix nom, han tingut lloc aquest passat cap de setmana una sèrie d’actes en la seua commemoració.

El divendres 13 va ser el dia mes fort. Pel matí es va procedir a la plantà de la foguera i la vesprada va arrancar amb la cercavila del ninot per replegar les persones més majors del Barri  l’home i la dona encarregats de prendre la foguera preparada pels festers, en honor a Sant Antoni Abat. A més, des de fa uns anys, els festers elaboren un ninot per donar-li un poc d’humor a la desfilada i coronar la foguera abans de la cremà.

Un esdeveniment intergeneracional que congrega a grans i menuts tots gaudint entorn al foc de la foguera.

Durant tot el passat cap de setmana també abundaren les celebracions populars amb sopars de torrà, els rostits i esmorzars.

Amb la típica pericana elaborada amb pebrera i capellà o el concurs de paelles, els jocs infantils, les orquestres i els castells de focs d’artifici.

Sens dubte unes celebracions en honor a Sant Antoni Abat en les que tothom va gaudir. 

En les que es va fer partícips a tots i cadascun dels veïns i veïnes d’aquest barri d’Albaida.

Foguera d’Albaida 2023

Comarcal.TV

Foguera d’Albaida 2023

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés