Fran de la Insua i Silvia Sarrión s’imposen en la 9a Volta a Peu nocturna d’el Palomar

Reprodueix vídeo

Volta a Peu nocturna d’el Palomar

Una prova a la fresca que va ser tot un encert per escapar de l’ona de calor que assota les nostres comarques. Aquesta singularitat dins del circuit de carreres populars de la Vall d’Albaida només s’ha viscut a la novena Volta a Peu d’el Palomar, una cursa de 7,5 quilòmetres on es va imposar Fran de la Insua i en fèmines Silvia Sarrión. Cal destacar la nombrosa participació tant a les categories infantils com absoluta.

Pel que fa a aquesta volta a peu té una dificultat tècnica moderada, una altura màxima de 318 m i un desnivell positiu de 71.

Fran de la Insúa, del CA Ontinyent fou el primer en creuar la línia de meta amb un temps de 26:22. La segona posició seria per a José Martí del CA Montaverner amb 26:51 i 16 segons després d’ells entraria el tercer classificat Joaquín Badenes del CE La Vespa de Novetlè. Del mateix club seria la guanyadora femenina, Silvia Sarrión, el seu crono? 31:09.

Així mateix, els organitzadors van cuidar cada detall i per als participants van habilitar una avituallament molt complet  i se’ls regalaria aquesta samarreta tècnica. Prèviament de nou a nou i mitja van tindre lloc les carreres de categories inferiors on s’imposaren Joel Gandia i Alma Pascual en aleví; Aaron Baena i Sara Masaret en infantil i Edgar Vidal Leire Miehe en benjamí.

Comarcal.TV

Volta a Peu nocturna d’el Palomar

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés