Fundació Caixa Ontinyent organitza un teatre de titelles amb els personatges dels contes de Dino per apropar l’educació financera als més menuts

Reprodueix vídeo

Activitats d’Educació Financera per part de la Fundació Caixa Ontinyent

Amb motiu del Dia de l’Educació Financera, celebrat aquest dilluns, Fundació Caixa Ontinyent ha presentat el programa per al nou curs amb actuacions per a tots els grups d’edat. Una tasca de formació i difusió a la qual han accedit, des de la seua posada en marxa, 120.000 persones.

Una de les novetats més significatives per a enguany és la major aproximació al públic infantil mitjanant l’organització d’un teatre de titelles amb els personatges de la seua col·lecció “els contes de Dino” i que són Dino, Porqui, Calixta la periodista i Serfaí l’explorador.

Per als joves s’ha convocat la III edició del Concurs de coneixements financers destinat a alumnes de 4t d’ESO i es mantindran les conferències. A més està previst el llançament d0una Aula Virtual que aglutinarà formació de temàtica diversa i que anirà obrint-se a públics de diferents edats.

Pel seu efecte multiplicador, el programa aposta, a més, per la formació per a professor de diferents nivells, mitjançant cursos oficials a través dels Cefires de Xàtiva, Xest, Alacant i València, que compten amb una elevada demanda.

També enguany la Fundació ha desenvolupat una acció formativa especial en ciberseguretat que ha comptat amb la participació de l’humorista i presentador Eugeni Alemany.

I així en clau d’humor la campanya “Que no te la peguen” posa el focus en com evitar els ciberfraus.

Activitats d’Educació Financera per part de la Fundació Caixa Ontinyent

Comarcal.TV

Activitats d'Educació Financera per als més menuts per part de la Fundació Caixa Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés