Gandia afronta una nova legislatura sobre les bases d’un govern remodelat i basat en el diàleg

Reprodueix vídeo

Gandia afronta una nova legislatura basada en el diàleg

Dissabte passat el socialista José Manuel Prieto fou investit alcalde de Gandia per a la pròxima legislatura gràcies als vots favorables del PSPV-PSOE, 12 i els 2 de Compromís Més Gandia Unida. I el que ara coneguem és l’organització que el govern municipal tindrà als propers quatre anys. Les regidores Alícia Izquierdo, líder de Més Gandia i Balbina Sendra, la número 2 de la candidatura socialista, seran les portaveus.

Sobre l’acord de governabilitat Prieto ho ha qualificat de programàtic i pragmàtic ja que servirà per a afrontar moments de dificultat, de canvis polítics i per altra banda, permetrà aprovar pressupostos cada any de legislatura. També ha avançat que, quan estiga constituït el nou govern, proposarà pactes de ciutat sobre l’avanç de l’economia, les infraestructures, l’habitatge o la salut mental dels ciutadans i que ho farà des del Fòrum Econòmic i Social.

El nou govern es reestructura en cinc grans àrees. Govern intern de l’Ajuntament; Urbanisme i Mobilitat; Sectors Productius i Inversions. A més referida tant a fons europeus com inversions privades. Sostenibilitat i Medi Ambient i Política per a les Persones. Així que engloba Cultura, Educació, Esports, Benestar Social i Cooperació.

Gandia afronta una nova legislatura basada en el diàleg

Comarcal.TV

Gandia afronta una nova legislatura basada en el diàleg

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés