Gandia, la seua platja, Tavernes, Xeraco, Oliva i Bellreguard es sumen a la “Setmana del Desdejuni Valencià” oferint suc de taronja gratis als seus clients

Reprodueix vídeo

Setmana del Desdejuni Valencià

El Pati dels Scala de la Diputació de València ha acollit la presentació de la “Setmana del Desdejuni Valencià”. Es celebrarà del 27 de novembre a l’1 de desembre. En ella participaran més de 40 establiments d’onze municipis de la província. Una iniciativa en la qual els clients seran convidats a un suc de taronja valenciana certificada al prendre el seu desdejuni de cafè, llet o infusió i una torrada d’oli o de tomaca. Entre ells trobem locals de Gandia, platja de Gandia, Tavernes, Xeraco, Oliva i també Bellreguard. Un esdeveniment plenament consolidat i indispensable en el calendari gastronòmic valencià que porta celebrant-se des de 2015.

La pròpia entitat certificadora dels cítrics de la Comunitat Valenciana s’ha encarregat de fer arribar més de 4.000 quilos de taronja de primera qualitat als establiments adherits a la campanya. Aquesta xifra equival a més de 9.500 sucs de taronja natural.

Suc gratis als seus clients s’oferiran, a les nostres comarques a Gandia en El Paso, Jardins de la Marquesa, Bar Xicotet, Café Pub Barón, La Barrica, Puerto Pirata, London Beer i també Pastisseria Salva. En la platja de Gandia als establiments Aqua Marina Sports Bar, Esquinas Bar i Helados Xixona. I en la Pastisseria Salva als municipis de Tavernes de la Valldigna i, a més, Xeraco, Oliva i Bellreguard.

Setmana del Desdejuni Valencià

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés