Gandia programa més de 80 activitats per a tots els públics durant la Fira i Festes 2023

Reprodueix vídeo

Gandia es prepara per a la Fira i Festes 2023

83 activitats, 27 concerts, 17 funcions teatrals, 11 entitats esportives realitzant exhibicions a més de 12 entitats culturals participaran activament a la programació de Fira i Festes 2023 de Gandia. Una programació dissenyada per consolidar el canvi de model que l’aferme com una festa oberta per a tothom, de carrer, participativa i que transcendisca fronteres.

La Fira i Festes s’allarga gràcies a les activitats del cap de setmana previ. Amb actes de primer nivell i ambient fantàstic. Una iniciativa que genera més activitat per a comerços i hostaleria amb un impacte econòmic de la Fira i Festes de més de 8 milions d’euros.

Entre tota la programació, destaca la que, des del divendres 22 de setembre, acull la Casa de la Marquesa l’exposició ‘Sorolla i l’edat de plata de l’art valencià’. Amb obres del pintor valencià més universal i altres artistes contemporanis. Gandia se suma així a la celebració aquest 2023 de l’any Sorolla. I serà el primer municipi, fora de la ciutat de València, que aculla aquesta gran mostra.

Així, el dissabte 23 tenia lloc el ja tradicional assaig del dia de la Porra i el diumenge 24. Gandia acollia la VIII Trobada de Folklore D’Arrel. Balls, música i cançons tradicionals amb l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra”.

Amb tot, Gandia consolida el nou model de Fira amb més dies de festa i més actes apostant per la cultura com a producte turístic capaç de ser un gran revulsiu econòmic per a la ciutat.

Gandia es prepara per a la Fira i Festes 2023

Comarcal.TV

Gandia es prepara per a la Fira i Festes 2023

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés