Gandia tanca aquest diumenge les trobades de música, cançons i balls valencians D’arrel amb la “Cercavila de les Comarques”

Reprodueix vídeo

Gandia tanca aquest diumenge D’arrel

Gandia acollirà aquest diumenge 24 de setembre, l’acte central de les trobades D’arrel de música, cançons i balls valencian. Organitzats per l’àrea de Cultura de la Diputació de València. L’acte, conegut com “Cercavila de les Comarques” comptarà amb un amplíssim ventall d’entitats participants i d’expressions culturals de Gandia i la Safor però també d’altres comarques. La cercavila eixirà de la plaça del Prado a les 11.30. I anirà incorporant participants en l’Escola Pia, el Passeig de les Germanies i el Palau Ducal dels Borja, per acabar en la Plaça Major de Gandia.

Un aparador de les nostres danses, cançons i manifestacions populars a càrrec, entre altres, del grup musical Vent Mediterrani i els Gegants de Gandia. O també la Muixeranga de la Safor, la Xafigà o els Ministrils de Gandia. De manera paral·lela, en la Plaça Major actuarà la Colla de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters. Les associacions, colles i grups tindran com a última parada, la Plaça Major. On es posarà punt i final a la cercavila amb el concert de Pep Gimeno “Botifarra” i el seu nou espectacle “Ja ve l’aire”.

Tot un esclat de festa, musical, balls i tradicions que tenen a Gandia com amfitriona, el que ajuda a consolidar el calendari d’activitats culturals que s’ha dissenyat des de l’ajuntament durant el cap de setmana previ a la Fira i Festes.

Gandia tanca aquest diumenge D’arrel

Comarcal.TV

Gandia tanca aquest diumenge D’arrel

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés