GastroFest Oliva celebra la primera edició del 14 al 16 d’octubre per posar en valor l’experiència culinària i hostalera de la ciutat

Reprodueix vídeo

GastroFest Oliva 2022

La primera edició de Gastrofest, la Mostra Gastronòmica d’Oliva, ja és una realitat. Es celebrarà del 14 al 16 d’octubre al Parc de l’Estació, amb una duració de dotze hores diàries. Una aposta del departament de Turisme de l’Ajuntament per rellançar el sector hostaler de la localitat.

El GastroFest combinarà una ambient immillorable, música en directe, tallers, showcookings i degustacions amb productes locals per fer honor a la cuina tradicional però amb sabors innovadors.

Efectiament la cita gastronòmica oferirà diferents espais tant professionals com per al públic en general i amb una zona infantil amb monitors.

Tant als tallers com showcookings on els ponents donaran bona fe de l’excel·lent gastronomia que es té a Oliva com a la Safor i a tota la Comunitat Valenciana cal inscriure’s prèviament.

GastroFest, que aspira a convertir-se en una referència a la ciutat i comarca, compta amb el recolzament de València Turisme, l’Exquisit Mediterrani i Delicious València.

GastroFest Oliva 2022

Comarcal.TV

GastroFest Oliva 2022

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés