La Generalitat recupera la influència en Europa amb el tractament en fred als cítrics, la reobertura de la Ciutat de la Llum i l’avanç del Corredor Mediterrani

Reprodueix vídeo

Generalitat recupera la influència en Europa

La Comunitat Valenciana ha recuperat el prestigi davant Europa i molts són els assoliments arribats per la gestió del Consell davant les institucions europees com el tractament en fred per a la importació de taronges de Sudàfrica, la recuperació del complex de la Ciutat de la Llum o l’aposta pel Corredor Mediterrani.

La Ciutat de la Llum les seues perspectives d’evolució són molt positives ja que es preveu que el complex puga acollir 200 rodatges. Amb aquest volum de treball es calcula un impacte econòmic de 850 milions i la creació de prop de 5.000 llocs de treball directes i indirectes.

També es destaca que la Comissió Europea haja inclòs el Corredor Mediterrani entre les xarxes de transport prioritàries.

I la Comunitat Valenciana ha tingut un protagonisme actiu per aprofitar les oportunitats que ofereixen els fons europeus per a la recuperació.

Amb els fons europeus s’aposta per les inversions en medi ambient, canvi energètic, digitalització i modernització de l’Administració, entre altres àrees prioritàries.

Generalitat recupera la influència en Europa

Comarcal.TV

Generalitat recupera la influència en Europa

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés