“GENT COM TU”, NOU ESPOT DELS ALUMNES DE LA UPV PER A CÀRITAS GANDIA

Reprodueix vídeo

“GENT COM TU”, NOU ESPOT DE UPV PER A CÀRITAS GANDIA

Els alumnes del segon curs de Comunicació Audiovisual de la UPV campus de Gandia, dins del projecte transversal del quadrimestre B, han realitzat una campanya que es titula “Gent com tu”. Per a aquest projecte, els alumnes han creat una campanya publicitària per a Càritas interparroquial de Gandia.  L’objectiu de despertar consciència i mobilitzar a la comunitat en accions solidàries.

Els alumnes que han fet aquest treball són: Marta Selas Lleida, Alex Blanes Ferri, Rubén Prieto Molina, Pablo Herrero Martín, Marcos Sanfelíu Cuenca, Inés Valdivia Urbano, Nuria Torres Pérez, Elena Palao Chinchilla, Mario Díaz Vicente, Silvia Blázquez Ruiz, Pedro Herrera Llobat, Sara D’Oliveira Ferrera.

Finalment aquesta campanya està pensada per a dirigir-se a un públic adult, d’entre 35 i 65 anys. Per tant té com a objectiu educar i informar la població sobre l’emergència social actual, aconseguir que empatitze amb la quotidianitat de les accions. A més de Mobilitzar-se perquè contribuïsquen a ‘ajudar a continuar ajudant’, principalment a través de col·laboració econòmica.

Així el missatge, els alumnes han volgut transmetre que “les persones sense llar acollides en el CAI són Gent Com Tu, que realitza activitats quotidianes com tu i que ajuden a continuar ajudant”.

“GENT COM TU”, NOU ESPOT DE UPV PER A CÀRITAS GANDIA

Coamarcal.TV

“GENT COM TU”, NOU ESPOT DE UPV PER A CÀRITAS GANDIA

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés