GP Automoción presenta a Xàtiva la nova versió de l’Opel Astra Hybrid, amb un estil imponent i una tecnologia líder en la seua classe

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

GP Automoción Xàtiva Opel Astra Hybrid

GP Automoción, concessionari oficial d’Opel i Peugeot, ha presentat a Xàtiva el nou Astra Hybrid, el primer compacte endollable d’Opel dissenyat i fabricat íntegrament a Alemanya. Un vehicle que mira al futur amb cadascuna de les línies i elements del seu personal disseny. Des del seu distintiu frontal Vizor®, fins a les nítides superfícies de la carrosseria, tot crea una imatge única, esportiva i de confiança.

L’Opel Astra Hybrid permet així una conducció excepcional i una experiència totalment digital gràcies a les seues pantalles panoràmiques i controls intuïtius. A més, marca el camí cap a una nova era simplement elèctrica amb emissions ultrabaixes i nous nivells d’eficiència en la classe compacta. El seu motor de combustió treballa en conjunt amb un potent motor elèctric oferint conducció dinàmica i progressiva i menor consum de combustible.

Fàcil i atractiu

L’e-mobilitat de la nova versió d’ Opel el fa encara més fàcil i atractiu. No sols per la facilitat d’accedir a les àrees urbanes reservades sinó també pel fet de gaudir de menors impostos de matriculació i circulació. Açò se suma als baixos costos d’utilització i per la possibilitat d’adherir-se als plans i subvencions oficials per a la compra del vehicle.

Diferents acabats i una energia híbrida per a llargues distàncies fan del nou Astra Hybrid un model d’innovació i benestar. El seu avançat disseny interior amb luxosa tapisseria amb funcions de ventilació i massatge combina a la perfecció amb estiloses i esportives tendències exteriors. Cada element resulta estètic, harmoniós, eficaç i atractiu i demostra la precisió del disseny alemany.

Grupo Palacios, grup de de Concessionaris Oficials d’Opel i Peugeot també disposa tant de vehicles nous, com Premium, Km 0 i ocasió. Des de la seua fundació en 1985, l’empresa s’ha adaptat a les novetats del món de l’automòbil, i per a comprovar-ho només d’apropar-se a les seues instal·lacions i trobar el vehicle que s’adapte a les seues necessitats.

Comarcal.TV

 

Opel Astra Hybrid
Opel Astra Hybrid

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés