GP Automoción presenta a Xàtiva la nova versió de l’Opel Astra Hybrid, amb un estil imponent i una tecnologia líder en la seua classe

Reprodueix vídeo

GP Automoción Xàtiva Opel Astra Hybrid

GP Automoción, concessionari oficial d’Opel i Peugeot, ha presentat a Xàtiva el nou Astra Hybrid, el primer compacte endollable d’Opel dissenyat i fabricat íntegrament a Alemanya. Un vehicle que mira al futur amb cadascuna de les línies i elements del seu personal disseny. Des del seu distintiu frontal Vizor®, fins a les nítides superfícies de la carrosseria, tot crea una imatge única, esportiva i de confiança.

L’Opel Astra Hybrid permet així una conducció excepcional i una experiència totalment digital gràcies a les seues pantalles panoràmiques i controls intuïtius. A més, marca el camí cap a una nova era simplement elèctrica amb emissions ultrabaixes i nous nivells d’eficiència en la classe compacta. El seu motor de combustió treballa en conjunt amb un potent motor elèctric oferint conducció dinàmica i progressiva i menor consum de combustible.

Fàcil i atractiu

L’e-mobilitat de la nova versió d’ Opel el fa encara més fàcil i atractiu. No sols per la facilitat d’accedir a les àrees urbanes reservades sinó també pel fet de gaudir de menors impostos de matriculació i circulació. Açò se suma als baixos costos d’utilització i per la possibilitat d’adherir-se als plans i subvencions oficials per a la compra del vehicle.

Diferents acabats i una energia híbrida per a llargues distàncies fan del nou Astra Hybrid un model d’innovació i benestar. El seu avançat disseny interior amb luxosa tapisseria amb funcions de ventilació i massatge combina a la perfecció amb estiloses i esportives tendències exteriors. Cada element resulta estètic, harmoniós, eficaç i atractiu i demostra la precisió del disseny alemany.

Grupo Palacios, grup de de Concessionaris Oficials d’Opel i Peugeot també disposa tant de vehicles nous, com Premium, Km 0 i ocasió. Des de la seua fundació en 1985, l’empresa s’ha adaptat a les novetats del món de l’automòbil, i per a comprovar-ho només d’apropar-se a les seues instal·lacions i trobar el vehicle que s’adapte a les seues necessitats.

Comarcal.TV

 

Opel Astra Hybrid
Opel Astra Hybrid

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés