La Llosa de Ranes celebra la nit més divertida de les seues Festes Patronals amb la Gran Cavalcada Humorística

Reprodueix vídeo

Gran Cavalcada Humorística LLosa de Ranes

La Llosa de Ranes va viure la nit més divertida de les seues festes patronals amb la Gran Cavalcada Humorística, celebrada el diumenge 28 d’agost.

Els carrers de la localitat es van omplir de color, música i el millor ambient amb tot un poble entregat a treure el somriure a tots els assistents. Ja fora asseguts o de peu, els veïns van eixir per veure quines sorpreses els havien preparat els més festers.

A la desfilada s’obriren pas carrosses molt treballades i acolorides. Un bon grup  de joves va aparèixer muntat a aquesta popular atracció de fira, el cotxets de xoc. Altres es decantaren per un clàssic entre les disfresses dels últims anys, els divertits Minions.

 Les carrosses foren espectaculars i la temàtica variada. S’alçava amb el primer premi la de l’abella més coneguda arreu del món , el segon guardó era per a la carrossa inspirada en el parisenc cabaret Molin Rouge i el tercer premi l’aconseguia en aquesta categoria la carrossa Titanic.

 Carrosses d’aniversari, el circ al carrer, i també els quadres que s’ha escapat del museu i que han aconseguit fer-se amb el primer premi de la categoria “A peu”. Els segons en la mateixa foren aquestes originals salamandres i el tercer premi va recaure en el viatge a Ìtaca.

 Una carrossa al més pur estil Molin Rouge va posar el toc de glamour.

Així com singulars per a tots els gustos on grans i xiquets ho passaren d’allò més bé, com els menuts peixets, guanyadors en la categoria infantil i aquest núvols i arcs de Sant Martí, que s’emportaren el segon premi.

A més la cavalcada vam veure els personatge de Toy Story, les fitxes del domino o unes despistades meduses.

El millor espectacle va ser per a la carrossa inspirada en els mítics ABBA.

Així com desfilada que va finalitzar amb tots els participants ajuntant-se per a celebrar.

Gran Cavalcada Humorística LLosa de Ranes

Comarcal.TV

Gran Cavalcada Humorística LLosa de Ranes

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés