Aquest cap de setmana torna a Oliva la Fira de Fires amb una gran programació festiva, cultural, gastronòmica i agrícola

Reprodueix vídeo

Gran programació de la fira d’Oliva 2023

Aquest cap de setmana, del divendres 16 al diumenge 18 de juny, torna a Oliva la Fira de Fires amb una programació molt treballada, que aglutina quatre zones on s’impliquen totes els sectors productius de la ciutat. Des de les regidories implicades en l’organització s’ha pretès dinamitzar molts barris de la ciutat, aconseguint que tot el passeig d’oliva estiga cobert per paradetes, zones culturals, artesania, diversió i com no, agricultura.

La Fira al Ras s’ubicarà al Parc de l’Estació i comptarà amb actuacions en directe de grups, balladors i cantants d’Oliva, de la comarca i de pobles valencians. A més aquesta fira acollirà concerts tant destacats com el Concert de l’AAMMO Juvenil, cor gòspel Mégoc o Smoking Souls.

La Fira Cultural, ubicada a la parada dels taxis, comptarà amb teatres infantils i l’escola de teatre a més de presentacions de llibres i xerrades.

La Fira de Fires també comptarà amb una zona dedicada a la gastronomia local, de la mà de nombroses associacions. S’ubicarà al passeig Lluís Vives, al primer tram.

La Fira d’Agricultura continua per segon any consecutiu, ací els agricultors i comerços de proximitat també oferiran xerrades i els seus productes. S’ubicaran al passeig Jaume I.

Gran programació de la fira d’Oliva 2023

Comarcal.TV

Gran programació de la fira d'Oliva 2023

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés