El concert “Nino Bravo In Memoriam” com homenatge al cantant d’Aielo de malferit ompli el Teatre Principal de València

Reprodueix vídeo

Homenatge a Nino Bravo ompli el Teatre Principal de València

Unes 800 persones gaudiren aquest dimarts de vesprada, en el Teatre Principal de València de l’esdeveniment “Nino Bravo In Memoriam”, un homenatge al cantant d’Aielo de Malferit, coincidint amb el 50 aniversari de la seua mort que ha motivat la declaració d’aquest 2023 com l’Any Nino Bravo. A més la gala assistiren el president de la Generalitat, Ximo Puig i l’alcalde de València, Joan Ribó, entre altres autoritats.

El concert va estar protagonitzat per la Banda Simfònica Municipal de València, dirigida per aquesta ocasió per Iñaki Urkizu. Felipe Garpe, Sheila García i Eva Ferri, filla de Nino Bravo, foren els encarregat d’interpretar les peces més conegudes del cantant. El públic va poder escoltar “Como Todos” i “Te quiero, te quiero” de Manuel Alejandro; “Mis noches sin ti” de Demetrio Ortiz; “Nuestro hogar serà el mundo”, “Amanecer”, “América América” i “Un beso y una flor” de Pablo Herrero i José Luis Armenteros; “Cartas Amarillas” de Juan Carlos Calderón; “Noelia” i “Mi Tierra” d’Augusto Algueró; “Elisabeth” del Dúo Dinámico i “Vivir” del propi Nino Bravo.

Els arranjaments per a banda simfònica per a totes les cançons foren del director convidat, Iñaki Urkizu.  Va col·laborar amb els espectacles musicals “Recordando a Nino Bravo” i “El baül de los 70” per al cantant Serafín Zubiri. A més entre altres, i que ve dirigint a la Banda de Música de la Ertzaintza des de l’any 1998.

L’Ajuntament de València, ha comunicat que la Banda Municipal de València oferirà un nou concert d’homenatge davant l’èxit de a convocatòria d’aquest 14 de febrer on les entrades gratuïtes es van esgotar en pocs minuts. Finalment el nou recital es celebrarà en l’auditori de Les Arts i la data elegida és el 27 d’abril del 2023.

Homenatge a Nino Bravo ompli el Teatre Principal de València

Comarcal.TV

Homenatge a Nino Bravo ompli el Teatre Principal de València

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés