Aielo de Malferit acull el I Aplec de Foc i Pólvora organitzat per ARMIDAM i la Federació Valenciana d’Associacions d’Amics del Coet en el marc dels actes de la Capitalitat Cultural Valenciana 2022

Reprodueix vídeo

Aielo de Malferit acollia el dissabte 22 d’octubre el I Aplec de Foc i Pólvora organitzat per ARMIDAM (Associació d’Amics dels Reis Mags i Dimonis d’Aielo de Malferit) i la Federació Valenciana d’Associacions d’Amics del Coet (FVAAC) en el marc dels actes de la Capitalitat Cultural Valenciana que aquest any ostenta la localitat de la Vall d’Albaida.

El matí començava amb una “Despertà valenciana”, activitats diverses com tallers, inflables i animacions i una exposició de foc i pólvora.

Finalment el públic va poder gaudir d’un “Corretraca” de vora 1000 metres que recorria aèriament la població.

Un Passeig que s’omplia de tradició popular valenciana en una trobada, on van participar diferents associacions de tota la província de València. L’Associació d’amics i amigues de la Cordà d’Alaquàs  que va donar a conèixer la Cordà del Crist de la Bona Mort, declarada d’Interès Turístic Provincial.

En primer lloc va continuar amb precisament amb una “Cordà Infantil” i una “Passejà”.

Amb l’èxit d’aquest I Aplec a Aielo de Malferit, les associacions ja treballen en l’objectiu de que aquest encontre puga repetir-se al llarg i ample de les localitats de la Comunitat Valenciana per a seguir posant en valor el sector pirotècnic i la tradició del foc i la pólvora, elements fonamentals i imprescindibles en tota festa valenciana.

Comarcal.TV

I Aplec de Foc i Pólvora

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés