Huit estudiantines es donen cita a Xàtiva en el I Certamen de la Comunitat Valenciana organitzat pel Rotary Club amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat

Reprodueix vídeo

I Certamen de Tunas de la Comunitat Valenciana

Huit estudiantines de la Comunitat Valenciana, altres dos de fora i més de 160 tunos es donaren cita el passat dissabte, 3 de juny a Xàtiva amb motiu del I Certamen que va organitzar el Rotary Club a iniciativa del músic Salva Albert amb la idea de donar suport a la tradicional ronda de les estudiantines que té una gran història en els cercles universitaris durant més de huit segles i què perdura fins als temps actuals.

I és que, efectivament, tot el recaptat amb la venda d’entrades es destinarà a la celebració d’una Fira d’Ocupació a Xàtiva, un dels objectius de servei del Rotary a la comunitat.

Els més de 160 tunos que es varen citar a Xàtiva recorrerien algunes de les principals artèries de la capital de la Costera en un cercaviles que finalitzava al migdia en la Plaça del Mercat després de protagonitzar una recepció en la Casa de la Cultura. De vesprada, coordinarien una nova ronda amb diverses representants de la ciutat, com les Falleres Majors.

Des del Rotary Club de Xàtiva ja han anunciat la intenció de repetir aquest certamen, ara a nivell nacional, el proper any.

El certamen pròpiament dit tindria lloc en la Basílica la SEU de Xàtiva on també després s’entregaren els premis als grups guanyadors.

El primer premi va recaure en l’Estudiantina de Dret d’Alacant, d’n també ixiria la millor veu solista. L’Estudiantina de Medicina Femenina de València va obtenir el segon premi i el tercer va ser per a la “Cuarentayuna” de Magisteri de Castelló.

I Certamen de Tunas de la Comunitat Valenciana

Comarcal.TV

I Certamen de Tunas de la Comunitat Valenciana

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés