I Concurs Nacional Amateur de Coca Dolça d’Oliva

Reprodueix vídeo

I Concurs Nacional Amateur de Coca Dolça d’Oliva

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, juntament amb l’Associació Gastronòmica d’Amics de la Coca (AGACO), han obert el termini d’inscripció per a participar en la I Edició del Concurs Nacional Amateur de “coca dolça”, nou certamen s’emmarca dins del IV Concurs Nacional de Coca tradicional i creativa d’Oliva que se celebrarà el dilluns 8 de maig.

El Concurs va dirigit a persones que no siguen professionals de l’hostaleria. Cada participant elaborarà la seua recepta el dissabte 6 de maig, a partir de les 9.00 hores, en el Centre Polivalent d’Oliva, amb els ingredients que cada persona trie i que ella mateix aportarà.

S’han establert els premis: primer premi consisteix en una nit a l’hotel Oliva Nova, amb sopar i desdejuni i circuit SPA per a dues persones. El segon premi, un circuit SPA a Oliva Nova i un sopar en un restaurant d’Oliva per a dues persones. A més, totes les persones que hi participen rebran un regal exclusiu.

Finalment les bases del concurs estan disponibles en el web www.olivaturismo.com o en l’oficina de Turisme. Una vegada emplenat el full d’inscripció s’haurà de presentar en la Tourist Info. On li assignaran el número de concursant i el lloc que se li reservarà en el Centre Polivalent perquè puga cuinar. Així el termini per a poder inscriure’s acabarà el 28 d’abril o en el moment que es completen les 20 places disponibles.

A més els guanyadors es donaran a conèixer el dilluns 8 de maig, en el transcurs de la gala posterior al Concurs Nacional de Coca tradicional i creativa d’Oliva.

Comarcal.TV

I Concurs Nacional Amateur de Coca Dolça d'Oliva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés