Igualtat licita el programa de Vacances Socials 2023 i 2024

Reprodueix vídeo

Igualtat licita el programa de Vacances Socials 2023 i 2024

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha tret de nou a licitació el programa de Vacances Socials per a persones majors en les anualitats 2023 i 2024, que oferirà un total de 16.850 places vacacionals.

Es tracta de la segona licitació que la Conselleria publica, ja que el mes de setembre passat va quedar deserta en considerar les empreses que l’import total del contracte no reflectia l’augment dels costos que hi ha hagut en el sector hoteler per la guerra d’Ucraïna. Davant d’aquesta situació, Igualtat va publicar el 6 d’abril passat una nova licitació amb un increment en el preu per plaça per a adequar-se als costos actuals de mercat, amb un valor total estimat de 12 milions d’euros.

El contracte inclou, d’una banda, un programa amb una estada durant huit dies en hotels de la Comunitat Valenciana. En règim de pensió completa i amb un ampli programa d’activitats d’animació. També preveu el trasllat, l’anada i la tornada, des de la capital de la província on residisca la persona beneficiària.

La segona modalitat del programa és Viu la teua terreta, un programa de rutes de tres dies i dues nits, amb estades en hotels. També s’inclouen els esmorzars en ruta i el transport des de la capital de cadascuna de les províncies i durant els dies que dure l’estada.

La Conselleria convoca anualment el programa de Vacances Socials perquè les persones majors gaudisquen d’un període vacacional.  La possibilitat de conèixer diversos racons turístics de la Comunitat Valenciana, al mateix temps que es fomenta l’intercanvi social i cultural.

En total, l’oferta inclourà 15.350 places per a cada any del primer programa i 1.500 per a Viu la teua terreta.

Igualtat licita el programa de Vacances Socials 2023 i 2024

Comarcal.TV

Igualtat licita el programa de Vacances Socials 2023 i 2024

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés